Wat onze klanten over ons zeggen

We vinden het belangrijk om te weten hoe onze klanten over ons denken. Onze huidige klanten beoordelen ons met een ruime acht. Wij vernemen graag jouw ervaring!


Overige Referenties


De heer Tom Driessen

“Om de forse brandschade te laten herstellen van onze woning heb ik contact opgenomen met Van Gameren en kwam in contact met Rob en Dennis. Zij begrepen direct voor welke uitdagingen wij stonden en hebben buitengewoon snel gereageerd met een volledig plan van aanpak voor het volledig herstel van ons huis. De herstelwerkzaamheden zijn naar volle tevredenheid verlopen en wij hebben de medewerkers van Van Gameren leren kennen als betrokken en vakbekwame mensen. Iedereen die een betrouwbare en toegankelijke aannemer zoekt kan ik zeker aanbevelen om met Van Gameren contact op te nemen.” 

Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Aangenaam, Hoge integriteit

De heer Marc Halma

“We hebben op een zeer prettige manier samen gewerkt met Rob en zijn bedrijf. Rob heeft gedreven, enthousiaste, meedenkende medewerkers. Zij leveren en gaan voor kwaliteit. Laten zien wat de mogelijkheden zijn, komen met verbeteringen. Ze werken erg netjes, zijn opgeruimd en komen afspraken na. No nonsens. Staan altijd voor je klaar en spelen zeer snel in op de wensen van de klant. Gewoon TOP!!” 

Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Aangenaam, Deskundig

Mevrouw Bertie van der Bom

“Wij hebben onze eengezinswoning grondig laten verbouwen door van Gameren aannemingsbedrijf. Voor een heel acceptabele prijs is er uitstekend werk verricht. Nieuwe dakkapellen, dakreparatie, nieuwe ramen, nieuwe muren, vloerverwarming, grondige isolatie, prachtig schilderwerk, verplaatsen van toilet en meterkast, van 2 kamers 1 maken: alles, van het concept tot een compleet nieuw huis, van goede kwaliteit en keurig afgewerkt. Heel aardige bouwvakkers, integere inventieve vaklui: betrouwbaar, altijd alles op tijd, eigen ideeën inbrengen, we kunnen geen negatieve kritiek verzinnen. 
Wij kenden van Gameren vooraf niet, we hebben van meerdere offertes van aannemers voor hem gekozen en we kunnen voor elke particulier die erover denkt iets aan zijn huis te verbouwen van Gameren aannemersbedrijf van harte aanbevelen. 
We zijn er heel blij mee. 

Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Aangenaam, Waar voor je geld

De heer Tonny Keizers 

“Recentelijk zijn wij verhuisd naar ons nieuwe woonhuis met annex kantoor voor mijn bedrijf. Gebouwd door Aannemersbedrijf van Gameren. 
Rob, de eigenaar, en ik kenden elkaar niet. Zoals gebruikelijk, zeker als je in een nieuwe omgeving komt, probeer je een eerste selectie te maken van aannemers. Eén van de criteria hiervoor was dat de aannemer niet te groot moest zijn, om een persoonlijke benadering te waarborgen. Na een intensieve selectieprocedure zij wij met Rob, als eigenaar van Aannemersbedrijf Van Gameren, met de neus in de boter gevallen. Dit bedrijf kent als motto value for money. Zijn buitengewoon klantvriendelijke meedenkende benadering is een verademing voor een klant, die (zoals ik) niet dagelijks hiermee te maken heeft. Rob straalt dit tevens uit naar zijn medewerkers. Ook de uitvoerder van onze bouw, Stefan, heeft diverse keren adviezen verstrekt (ongevraagd!) die zeker tot een hoger woongenot bijgedragen. De aandacht voor details was zeer groot. Commentaar van onze zijde niet of nauwelijks nodig. Een ander buitengewoon sterk punt is de communicatie. Altijd bereikbaar binnen redelijke termijn, nooit teveel gevraagd, bouwvergaderingen in een zeer prettige sfeer. 

Rob, hartelijk dank voor een schitterende woning en een representatief kantoor. Chapeau!” 

Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Deskundige, Hoge integriteit