Offerteaanvraag

Om uw offerteaanvraag in behandeling te nemen hanteren wij hiervoor de navolgende richtlijnen:

 

Benodigde gegevens

Alvorens wij met de uitwerking van de offerte beginnen willen wij van u, indien aanwezig, graag de navolgende gegevens ontvangen:

  1. bouwtekeningen van de bestaande situatie;
  2. bouwtekeningen van de nieuwe gewenste situatie;
  3. constructieberekeningen en tekeningen;
  4. details;
  5. fotos van de bestaande toestand;
  6. ‘programma-van-eisen;
  7. afwerkstaat.

Het opstellen van een offerte voor het uitvoeren van bouwkundig werk is een tijdrovende en daardoor kostbare bezigheid. 

Het gaat erom een nauwgezette berekening te maken van de met de uitvoering gemoeide kosten. U wilt tenslotte precies weten waar u aan toe bent!.

 

Ontbreken benodigde gegevens

U kunt via ons de ‘benodigde gegevens’ laten verzorgen, of dat u dit door een eigen partij laat verzorgen, dat is natuurlijk in beiden gevallen prima, u wilt vooraf exact weten waar u mee af bent. Uw nachtrust en onze nachtrust is ons veel waard!.

 

Architect, en constructeur

Wij hebben een architect en constructeur zorgvuldig geselecteerd, waarmee we reeds jaren prettig samenwerken. 

Zij kunnen uw programma-van-eisen vertalen in een voorlopig-ontwerp/ definitief-ontwerp en kunnen de constructieberekeningen voor u verzorgen, alsook een programma-van-eisen en afwerkstaat.

Informeer naar de mogelijkheden.

 

Richtprijs

Wenst u eerst een globale richtprijs dan kunnen we dat voor u verzorgen. Op basis van onze ervaringen kunnen wij een globale richtprijs bepalen.

Voor deze advieswerkzaamheden rekenen wij advieskosten.

Na deze richtprijs kunnen we overleggen of u via ons de ‘benodigde gegevens’ wenst te laten verzorgen, of dat u dit door een eigen partij laat verzorgen, dat is natuurlijk in beiden gevallen prima, u wilt vooraf exact weten waar u mee af bent. Uw nachtrust en onze nachtrust is ons veel waard!.

 

Offerte

Wanneer de benodigde gegevens zijn uitgewerkt zullen wij een offerte verzorgen, hier hebben we 3 tot 4 weken voor benodigd, bij de offerte zullen wij u een richting van onze planning, op dat moment, mededelen. Dan kan het wat eerder of later worden omdat de werkzaamheden welke we op dat moment aan het uitvoeren zijn, door aanvullende opdrachten wat uit kan lopen… omgekeerd kan natuurlijk het werk kan ons dermate meezitten dat we eerder kunnen starten…

 

Planning

Ten aanzien van onze planning plannen wij nu begin 2023, en starten wij de voorbereidingen, uiteraard ná uw opdracht, op volgorde van binnenkomst van de opdracht.

 

Overeenstemming

Ná uw akkoord zullen wij u onze ‘aannemingsovereenkomst’ doen toekomen, hierin worden alle afspraken over en weer vastgelegd.

 

Uw aanvraag kunt u mailen naar: aanvraag@vangamerenbouw.nl 

 

Uw nadere gegevens zien wij uiteraard met belangstelling tegemoet!.

 

Team Van Gameren