Gevelisolatie

Heeft u last van schimmelvorming of tocht? Maar heeft uw woning of bedrijfspand geen spouw? Dan kan gevelisolatie dé oplossing zijn!

Bij gevelisolatie wordt uw woning voorzien van een isolatielaag, dit is mogelijk zowel van buitenuit als van binnenaf.  De isolatielaag wordt direct tegen de buitenkant van de binnenspouwblad aangebracht.  Een huis zonder gevelisolatie verliest veel warmte. De verwarming slaat vaker aan, waardoor er meer gas verbruikt wordt. Gevelisolatie wordt toegepast bij woningen of bedrijfspanden waar geen spouw aanwezig is. 

 

Gevelisolatie met Pur

Van Gameren gebruikt voor het aanbrengen van gevelisolatie twee- compenenten polyurethaan BASF isolatieschuim. Het schuim hecht gemakkelijk op elke ondergrond en volgt nauwkeurig de contouren van de gevel. Wij isoleren gevels snel en naadloos met isolatieschuim. 

Wij zijn SKG IKOB- en VCA-gecertificeerd. Dat betekent dat ons werk voldoet aan strenge richtlijnen en dat wij belang hechten aan een veilige werkomgeving.

 

Zo werkt het

Wij brengen de isolatielaag direct aan tegen de buitenkant van het binnenspouwblad. Het schuim hecht zich gemakkelijk op elke ondergrond en volgt nauwkeurig de contouren van de gevel. Vervolgens kan de isolatielaag worden afgewerkt met houten platen of gipsplaten.