Keurmerken

Van Gameren is aangesloten bij:

 

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 4300 aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. De totale bouwsector is in Nederland goed voor ruim 5% van het bruto binnenlands product (bbp) en voor een productie van 50 miljard euro. De sector biedt werk aan ruim 444.000 mensen.

Website Bouwend Nederland

 

 Bouwgarant

Het doel van Bouwgarant is het creëren van vertrouwen tussen opdrachtgever en aannemer. BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw van Nederland met 1500 aangesloten bouwbedrijven. 

Website Bouwgarant

Deelnamebewijs Bouwgarant 2017

 

 MEER MET MINDER

Niets is heerlijker dan wonen in een comfortabel huis. Een woning zonder gaten en kieren, die moeiteloos lekker warm wordt. Zodat u niet alleen fijn woont, maar ook nog eens elke maand flink bespaart op uw energierekening. Lijkt u dat ideaal? Meer Met Minder helpt u graag bij het nemen van energiebesparende maatregelen in uw woning.

Website Meermetminder

 

Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

S-BB is het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra. S-BB vormt de schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.

Website S-BB

 

CBM - branchevereniging voor de interieurbouw en meubelindustrie

De CBM is de branchevereniging voor de interieurbouw en meubelindustrie. In totaal vertegenwoordigt de CBM ruim 450 leden. De variëteit in de ledenkring is groot. interieurbouwers, woonmeubelfabrikanten en toeleveranciers van halffabricaten die een meubelgerelateerde bewerking verrichten zijn aangesloten. Maar ook groothandelsbedrijven in meubelen en fabrikanten van grafkisten, scheidingswanden, stellingen, deuren, systeemplafonds en schilderijlijsten kunnen zich aansluiten bij de CBM.

Website CBM