24/7 calamiteitendienst - lekdetectie - schadeherstel

24/7 Calamiteitendienst

Calamiteiten zijn voor gedupeerden onverwachte situaties die vaak met emoties gepaard gaan. Of het nu gaat om brand- of stormschade, wateroverlast, een explosie of inbraak, Woonontzorgd komt direct in actie. Onze dienstverlening is hierop ingesteld en wij opereren vanuit diverse locaties.

Onze ervaren en deskundige medewerkers zijn snel ter plaatse, inventariseren de situatie en coördineren het werk. We starten met eerste noodhulp om eventuele risico’s en verder verlies te voorkomen. Daarna begint het traject van reinigen, reconditioneren, en herstellen. 

 

Lekdetectie voor heel Gelderland

‘Lekdetectie’ is een specialistische en innovatieve techniek om lekkages snel en precies op te sporen. Met lekdetectie-techniek wordt de bron van een lekkage, het lek, nauwkeurig en snel gelokaliseerd. Met speciale apparatuur en technieken wordt een schadevrij onderzoek uitgevoerd. Er is dus geen hak- of breekwerknodig om het lek te vinden. Met een slagingspercentage van maar liefst 95% is een lekdetectie onderzoek de methode voor het opsporen van uw lekkage.

 

Een specialistisch lekdetectie bedrijf

Wij hebben een specialistisch lekdetectie als partnerbedrijf en zij gebruiken de nieuwste technieken op het gebied van lekdetectie. Deze onderzoeken worden altijd uitgevoerd door een opgeleide meettechnicus. Deze meettechnicus spoort het lek op en stelt daarna een uitgebreide rapportage voor u op. In deze rapportage staat precies beschreven wat voor lek het is, waar het lek precies zit en hoe wij deze lekkage het best kunt repareren. Door onze technieken en ervaring sporen wij uw probleem altijd snel én kostenbesparend op.

 

Directe hulp en afhandeling van schade

Schade aan uw woning is al vervelend genoeg. Wij vinden het belangrijk dat de schade zo snel mogelijk wordt hersteld, het liefst zonder dat u daar extra last van ondervindt. Daarom verzorgen we directhulp met onze 24-uurs calamiteitendienst.

Stel, je hebt schade, dan is het belangrijk dat een en ander zo snel mogelijk wordt opgelost.

De 'directe hulp' is een persoonlijke contactpersoon die je zorgeloos vooruit helpt. Wij zijn verantwoordelijk voor de behandeling van de schade en regelen alles wat daarbij komt kijken. Of er nu een lekkage op de badkamer is, uw hal is ondergelopen of de pannen van uw dak zijn gewaaid, wij helpen u altijd persoonlijk verder. Wij zijn bereikbaar onder één telefoonnummer 026 - 325 02 54.

Daarnaast verzorgen we snel een 'maatwerk'-offerte waarna er na overleg met de expert tot herstel over kan worden gegaan. Daarna bepalen we samen wanneer de schade wordt hersteld. Zodat u niet onnodig thuis hoeft te blijven of uw bedrijf moet sluiten omdat de schade gerepareerd moet worden. Wij herstellen de schade wanneer het ú het best uitkomt, zodat u zorgeloos verder kunt met uw leven. In het uiterste geval ook ’s avonds of op zaterdag.

 

Voor

Na